El Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada organitzen la Catalunya E-bike Tour

17-01-2020

Les bicicletes elèctriques es van obrint camí de manera inexorable en el món ciclista, cada vegada són més els afeccionats que es passen a aquesta modalitat o adquireixen una bicicleta elèctrica com una opció més a la convencional.

 

En aquest sentit, s'obre també un nou món pels agents turístics locals que veuen en les bicicletes elèctriques una nova opció de promocionar el turisme sostenible en els seus territoris, incloent gastronomia, cultura, paisatge i tot això amb bicicleta. Les e-bike Tours

 

La Catalunya E-bike Tour forma part dels E-bike tours, una sèrie d'esdeveniments amb rutes organitzades, en què l'objectiu és descobrir el territori en qüestió, degustant els millors productes que es pot oferir, gaudint dels paisatges i amb tots els serveis necessaris: lloguer de bicicletes, servei de mecànica, pàrquing nocturn per les bicicletes, avituallaments amb productes de proximitat, allotjaments de qualitat i servei de càrrega de bateries en ruta.

 

Els agents turístics de l'Anoia sumen el cicloturisme a la promoció del territori amb un esdeveniment no competitiu. El Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada, amb el suport del Consorci de Turisme de l'Alta Anoia i els ajuntaments de Rubió, Pujalt i Carmen, han organitzat el Catalunya E-bike Tour, el cap de setmana 2 i 3 de maig. Aquest esdeveniment de cicloturisme no competitiu proposa passar dos dies viatjant entre els pobles, camps i boscos de l'Anoia amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica. Entre els al·licients que ofereix, cal conèixer i gaudir de la gent, el patrimoni, la cultura, els allotjaments rurals, les visites guiades i els productes de proximitat de la zona. El conseller de Turisme del Consell Comarcal de l'Anoia, Daniel Gutiérrez, destaca que l'estratègia d'Anoia Turisme és el slow tourism, "un turisme sostenible i coherent amb el territori que gaudeix dels recursos culturals, naturals i gastronòmics que ofereix . Gutiérrez considera que el Catalunya E-bike tour "és una experiència brutal per a explicar com és la comarca de l'Anoia". Per al regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Marcé, aquesta activitat reforça la capitalitat d'Igualada: "El Catalunya E-bike tour té la sortida i l'arribada a Igualada, i fa un recorregut per la comarca. I cada any anirem oferint rutes per diferents llocs de l'Anoia ".

 

Es pot trobar tota la informació sobre la Catalunya E-bike Tour i sobre les inscripcions en www.ebiketour.es

 

 

El Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada organitzen la Catalunya E-bike Tour