CORRATEC ES CONVERTEIX EN EL PATROCINADOR PRINCIPAL DE LES E-BIKE TOUR SERIES

17-02-2022

Les E-bike Tour Series són una forma activa, dinàmica i original de viure la vida a l'aire lliure. Una proposta d'activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica, que té en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori en qüestió.

E-bike Tour proposa esdeveniments amb rutes organitzades, on l'objectiu és descobrir el territori en qüestió, degustant els millors productes, gaudint dels seus paisatges i tractats de la millor manera possible amb tots els serveis necessaris.

Una proposta difícil d'oblidar entre amics, família o companys de viatge que es faran a la mateixa ruta sempre amb l'esperit del cicloturisme en una activitat no competitiva.

Una experiència integradora on sentiràs part del territori que descobriràs.

Aquest 2022, el circuit creix i una marca ambiciosa com Corratec formarà part d'aquesta evolució. Només els components i materials de la més alta qualitat són a les bicicletes Corratec. La marca aposta per una de les carreres de referència a Mountain Bike, a Europa.

Corratec sempre ha dissenyat i fabricat bicicletes d´altes prestacions tècniques i molts segments esportius, aventura o urban. Això els permet que hi hagi models estrella de Corratec en totes les categories: Carretera, Gravel, E.Bikes, City, Trekking, models de bicicletes júnior per a joves i nens.

Vic Sports és la distribuïdora de Corratec per a Espanya, Andorra i Portugal, per atorgar a la marca de solidesa i presència que necessita al nostre mercat.

Sota aquest patrocini, Corratec i les E-Bike Tour Series treballaran junts per organitzar de la millor manera les cites del calendari 2022:

E-Bike Day Penedès: 12 de març

E-Bike Day Santa Susanna: 23 d’abril

E-Bike Day Vic: 14 de maig

E-Bike Tour Anoia: 30 de maig-1 de juny

Quatre grans esdeveniments que faran gaudir d’espectaculars jornades en e-bike.

 

CORRATEC ES CONVERTEIX EN EL PATROCINADOR PRINCIPAL DE LES E-BIKE TOUR SERIES