E-bike Tour és una forma activa, dinàmica i original de viure la vida a l’aire lliure. Una proposta d’activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya bicicleta de muntanya elèctrica, que posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori en qüestió.

E-bike Tour proposa esdeveniments amb rutes organitzades, on l’objectiu és descobrir el territori en qüestió, degustant els seus millors productes, gaudint dels seus paisatges i tractats de la millor manera possible amb tots els serveis necessaris; Lloguer de bicicletes elèctriques, servei de mecànica, avituallaments amb productes de proximitat, allotjaments de qualitat, servei de càrrega de bateries en ruta i un tracte personal, faran de l’activitat e-bike tour una proposta difícil d’oblidar entre amics, família o nous coneguts que fareu en la mateixa ruta sempre amb l’esperit del cicloturisme en una activitat no competitiva.

Per aquesta ocasió us presentem la modalitat DAY, que amb la mateixa essència, filosofía i objectius, proposa la ruta amb una sola etapa, ideal per tardes d’estiu, o matins d’hivern.

  • Horaris
  • Recorreguts
  • Inscripcions
  • Avituallaments
  • Serveis
15:30h a 17:30h Recollida de dorsal
La recollida de les inscripcions estarà situada a l’esplanada del costat de les escoles.
Aquest és un espai ampli que ens permetrà garantir les distàncies i formar cues de recollida d’inscripcions amb 1,5m de separació.
 
Com recollir el nostre dorsal? 
1. Cal portar mascareta en tot moment.
2. Ens col·loquem a la cua on trobarem gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans, i un responsable de la organització us prendrà la temperatura, si aquesta és inferior a 37,3 graus, us col·locarà una polsera que acredita que heu passat pel de temperatura.
3. Seguint la cua arribem a la finestra on demanar el nostre dorsal
· Cal mostrar el vostre comprovant d’inscripció al mòbil o en paper
· Us faran entrega del vostre dorsal, tiquet degustació de l’arribada i el polo de regal.
4. Un cop tingueu el vostre dorsal, i a partir de les 17:30h ja podeu iniciar la ruta al mateix punt on s’ha recollit la inscripció.
 
17:30 a 18h Sortida lliure

                              

QUE INCLOU?

· Participació a la prova
· Tracks GPS (opció bàsica i tècnica)
· Avituallaments amb degustació de vi d’altura
· Avituallament d’arribada amb degustació de productes artesans de la Llacuna
· Música en viu a l'arribada
· Polo commemoratiu
 
Segons el recorregut escollit trobareu 1 o 2 avituallaments en ruta i tots el d’arribada amb degustació de productes de la Llacuna.
 
· AVITUALLAMENT 1 (Track bàsic al km 15 / Track tècnic al km 21)
- Aigua i isotònic
 
· AVITUALLAMENT 2 (Track iniciació al km 7,5 / Track bàsic al km 22,5 / Track tècnic al km 30)
Castell de Vilademàjer
- Vi blanc del celler Grapissó www.cellergrapisso.cat
- Carquinyolis de ca l’Americano www.calamericano.com
 
· AVITUALLAMENT ARRIBADA
Plaça de la Llacuna
* Recordeu que heu de portar el tiquet per la degustació que us hem donat al recollir el dorsal, i aquest tiquet el podreu descanviar al bar de la plaça per:
- Pa del forn Pujó
- Formatge de la Formatgeria d’Ancosa 
- Paté i peltruc d’embotits Mallart www.embotitsmallart.com
- Botifarra blanca, negre i xoriç d’embotits can Travé
- Una copa de cava de les caves Vilarnau www.vilarnau.es
 
* Recordeu que cal portar la mascareta mentre estigueu demanant la degustació i en els moments comuns que no estigueu menjant.

 

Un cop passeu per l’arc d’arribada us farem entrega d’una ampolla d’aigua i una d’isotònic, i a partir d’aquí tant podeu anar al cotxe a canviar-vos i deixar la bicicleta, com penjar la bicicleta  a les barres que haurem preparat a la plaça i fer la degustació vestits de ciclistes.
Recordeu que degut a les normatives sanitàries no hi ha servei de dutxes ni rentat de bicicletes.
Agafeu el vostre tiquet i ja podeu anar a demanar la vostra degustació!
 
Hi haurà opció de compra de tiquets a preu popular pels vostres acompanyants, de manera que també puguin degustar i gaudir dels productes de la Llacuna.
 
També hi haurà servei de bar i recordeu que tot estarà amenitzat per la Elisa i el Camil amb la seva música.
 
La plaça de la Llacuna us oferirà una experiència als sentits inoblidable!
 
La Llacuna és un bonic poble amb molta tradició turística, i a part de la bellesa dels seus paratges i el seu patrimoni, també us ofereix un ampli ventall de llocs on menjar, llocs on dormir i botigues on comprar els embotits, formatges i vins que haureu degustat al finalitzar la ruta.

ON DORMIR?
· A la web d’Anoia Turisme, a l’apartat d’on dormir i al municipi de la Llacuna trobem aquesta àmplia oferta anoiaturisme.cat/guia-dormir/?ci=Llacuna 
 
ON MENJAR?
· Ca l’Americano - 93 897 60 04 - www.calamericano.com
  Cuina tradicional i de mercat. 
  Ca l’Americano és una casa que data de l’any 1878 d’ambient familiar i acollidor situada al centre de La Llacuna. La cada sempre ha estat dedicada al món de la restauració i actualment amb servei d’allotjament rural. 
· Bar la Pansa - 93 897 62 42
· Restaurant Els Porrons - 93 897 61 29 - es-es.facebook.com/elsporrons.restaurant/
· Restaurant Ca la Maria - 93 897 68 76 - www.calamaria-restaurant.com/ca/
  A Ca la Maria, pots gaudir d’un bon cafè, un bon esmorzar, dinar, berenar, sopar, una bona copa… i amb un ambient molt acollidor que no et deixarà indiferent. T’ofereix una cuina casolana, catalana, i de mercat. Una cuina amb aromes ben diversos,  així com aquells plats que s’han anat descobrint per arrel de molts indrets de la gastronomia nacional e internacional.
· Bar d’estiu La plaça

MULTIMÈDIA